THY MÜDÜRÜNE ZİYARET

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ağan ile birlikte 22 Kasım Perşembe günü Türk Hava Yolları (THY) Bodrum Satış Müdürü Cengiz Tuncel’i ziyaret etti.

2018 turizm sezonunun değerlendirildiği görüşmede Başkan Kocadon, turizmin ulaşım olanakları ile geliştiğine işaret ederek Bodrum’un bu konuda şanlı olduğunu belirtti ve şunların altını çizdi: “Son yıllarda çeşitli kurum ve kuruluşların da desteği ile hava yollarımızın Bodrum’a direkt uçuşlar konusunda daha duyarlı olduklarını biliyoruz. Bu gelişmelerin 2019 ‘da da artarak devam etmesini diliyorum. Biz BODTO olarak alternatif turizm olanakları yaratmak için çalışmayı sürdürüyoruz bunu direkt uçuşlarla da destekleyince amacımıza daha da yaklaşmış oluyoruz.”.

THY Satış Müdürü Tuncel ise, BODTO Yönetimine ziyaretleri için teşekkürlerini sunarken, ortak projeler yapmak için hazır olduklarını ifade etti. “Bodrum bizim için önemli ve her zaman talep alan bir destinasyon.” diyen Tuncel şirketlerinin Bodrum’dan birçok destinasyona direkt uçma kararı aldığı belirterek 2019 yılında Kiev, Riyad, Londra ve Kuveyt’e direkt uçuşların devam edeceğini açıkladı ve bu alanda yatırımlarının süreceği müjdesini verdi.

Turizm gelirlerinin 12 aya yayılması gerektiğinin vurgulandığı görüşmede bu konuda uçak seferlerinin önemine dikkat çekildi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.