HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI

Odamız Haziran ayı olağan Meclis Toplantısı 28 Haziran Perşembe günü Meclis Başkanı İlhan Ersan'ın yönetiminde gerçekleşti. Odanın Haziran ayı faaliyetleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon tarafından sunulurken toplantıda Meslek Komitelerinin önerileri değerlendirildi. Başkan Kocadon, Meslek Komitelerinin yeni dönemde başarılı çalışmalar yapacaklarına inandıklarının tekrar altını çizerek gelen önerileri Meclis üyeleriyle birlikte inceledi.

Odamız Üyelerinin fiyat tarifeleri taleplerinin de gündeme alındığı toplantıda bu konudaki üye talepleri neticesinde hizmet sektöründe sunulan ürün fiyatları incelendi.

Bodrum Belediye Başkanı BODTO Meclisinin Sorularını Yanıtladı

Toplantıya katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum Yarımadasında yaşanmakta olan sektörel sorunlar ve çözüm önerileri hakkında Meclis üyelerimize bilgi aktardı. Bodrum'un artan nüfusla birlikte planlı bir şekilde gelişmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Kocadon, alternatif turizme de dikkat çekti. Sektörel olarak işletmelerin haritalandırılması ve yeni açılacak işletmelerin bu plana göre yapılması, gürültü kirliliğine karşı önlemler, hanutçuluk görüşülen konular arasındaydı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.