BODTO HEYETİ MUĞLA VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

T.C. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Heyeti 21 Mayıs Pazartesi günü Muğla Valisi Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti. BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ile Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç ve Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder ziyarette yer aldı.

Muğla Valisi Civelek'e Odanın son dönem projeleri konusunda bilgi veren BODTO Heyeti üyeleri için sorun teşkil eden konuları Muğla Valisi'ne aktarma fırsatı yakaladı. Muğla Valisi Civelek'in isteği üzerine, BODTO heyeti Odanın 2018-2023 Stratejik Planını ve Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında hazırlanan hedefleri anlattı. Stratejik plan hedefleri çerçevesinde kurulan BODTO Sürdürülebilirlik Ofisi hakkında da bilgi veren Oda yönetimi yeni dönemdeki uluslararası çalışmalara değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşlarıyla el birliği, iş birliği ve gönül birliği ile yapılan çalışmaların ilin gelişimine büyük katkı sağlayacağına inandığını belirten Vali Civelek, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve yeni Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise, 1 Nisan seçimlerinin ardından Bodrum Protokolüne yaptıkları ziyaretlerin ardından bugün de Muğla Protokolü ile görüştüklerini belirterek, “Bugün Muğla Valimiz Sayın Esengül Civelek bizi makamında ağırlayarak onurlandırdı. Odamızın yerel, bölgesel ve ulusal tüm paydaşları ile her zaman bütünleştirici faktör olarak ortak akılla çalışmaktan yana olduğunu belirtmek isterim. Sayın Valimize de bizlere gösterdiği misafirperverlik için ayrıca teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.