BODRUM OTELCİLER DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

30 Nisan 2018 Pazartesi günü Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Bodrum Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon'u makamında ziyaret etti.

BODER Yönetim Kurulu Başkanı H.Halil Özyurt başta olmak üzere Hasan Güven, Ömer Faruk dengiz, Orhan Kavala, Mehmet Aydınlıoğlu, Vedat Öncel, Alişir Şahin, Çağlar Sakaoğlu ve Kerem Özyurt'tan oluşan heyeti, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven ve Zeki Özkeskin ağırladı.

Öncelikle nisan ayında gerçekleşen BODTO organ seçimleri değerlendirilirken, BODER heyeti hayırlı olsun dileğinde bulundu.

İki kurumun birlikte Bodrum turizmi ve tanıtımı konusunda aynı amaç ve ortak paydada çalıştığını belirten BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “ Bodrumumuz için 2018 sezonu için kış döneminde pek çok fuarlarda otelcilerimizle birlikte yer aldık. Şimdi ise gelen ziyaretçilerimizi memnun etme zamanımız. Bu konuda tüm sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çalışmaya devam etmeliyiz.” Diyerek 2018 turizm sezonu öncesinde sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

BODTO öncülüğünde Bodrum turizmindeki aktörlere yönelik faaliyetler hazırlanarak hizmet kalitesinin artırılması hedeflenmektedir.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.