BODTO YENİ YÖNETİMİNDEN BODRUM PROTOKOLÜNE ZİYARET

T.C. Bodrum Ticaret Odası (BODTO) yeni Yönetim Kurulu, 16 Nisan Pazartesi günü Bodrum Protokolünü ziyaret etti. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya İle Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Serttaş, Erdem Ağan, Alper Özşeker, Mustafa Güneri ve Fatih Efe daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, BODTO Yönetimini seçim sonuçları için tebrik ederken kurul üyelerine örnek çalışmaları için teşekkürlerini sundu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da yeni seçilen BODTO Yönetim Kurulu'nu makamında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni yönetimin Bodrum'a hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

BODTO Yönetiminin aynı gün içinde ziyaret ettiği İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya ise Bodrum'un ekonomisi ve güvenliği açısından tüm kurumlarla yakın işbirliği ve dayanışma içerisinde olmalarının önemini vurguladı.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Bodrum'daki çeşitli kurum ve kuruluşlarla yapacakları görüşmelerin devam edeceklerini açıkladı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.