KONACIK SANAYİ SİTESİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Konacık Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Aktürk, Kemal Çağırkan, Arif Yıldız ve Erdönmez Köse 10 Nisan Salı günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Mahmut Serdar Kocadon'u tebrik eden Konacık Sanayi Sitesi Yönetimi yeni hizmet binasını da gezerek beğenilerini dile getirdi.

Görüşmede esnafın sorunları ve ihtiyaçları gündeme alınırken BODTO Başkanı şunların altını çizdi: “Konacık Sanayi Sitesi Yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederim; değerli temsilcileri yeni binamızda görmekten mutluluk duydum. Bu bölge ticari anlamda da yarımadamızın can damarları arasında ve Konacık barındırdığı farklı iş kollarıyla Bodrum ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Yeni hizmet binamızı bu bölgeye taşımamız her şeye daha yakın olmamızı da sağladı, burada üyelerimiz de bizlere daha kolay ulaşıyor.”

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.