BODRUM TİCARET ODASI’NIN TSE KALİTE DENETİMİ BAŞARIYLA SONUÇLANDI

T.C. Bodrum Ticaret Odası, Türk Standartları Enstitüsü Belgelendirme Merkezi ile 7-8 Mart 2018 tarihleri arasında ISO 9001:2015 versiyonu denetimini tamamladı. Denetim sonucunda başarılı bir şekilde TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini yenileyen Bodrum Ticaret Odası kalitede başarısını tekrar kanıtlamış oldu.

Denetim 7 Mart 2018 Çarşamba günü BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Dinç ve Deniz Eyinç, Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder ve TSE İzmir Bölge Müdürlüğü Baş Tetkikçi Teyfik Bıyıklı'nın katıldığı açılış toplantıyla başladı.

Baş Tetkikçi Teyfik Bıyıklı ve Tetkikçi Gökhan Karay'ın yer aldığı TSE denetim ekibi 2 gün boyunca Bodrum Ticaret Odası Akreditasyon Sorumlusu ve Kalite Yönetim Temsilcileri ile birlikte Odanın 9001:2015 Standart kriterlerine uygunluğunu inceledi. Bodrum Ticaret Odası'nın yönetiminden başlanarak, tüm birimleri ve kurumsal altyapısı tetkik edildi.

Kalitede Süreklilik

Denetim kapanış toplantısında açıklama yapan Teyfik Bıyıklı, Böyle bir kamusal binada bu kadar fazla toplantı alanına yer verilmesinin önemine dikkat çekerek, “Bodrum Ticaret Odamız yeni hizmet binasının eğitim salonları, fuaye alanı, konferans salonu, arşivi ve diğer hizmet alanları ile pek çok bölgeye örnek olacak bir kurumdur. Öyle ki Bodrum Ticaret Odası'nın uygulamalarını seminerlerimizde örnek gösteriyoruz. Bu iki günde revize edilen 9001 kalite yönetim sistemine göre yapılan incelememizde BODTO'da kalite çalışmalarının sürekli hale geldiği görmek bizleri çok mutlu etti.” dedi.

12. Denetim De Başarıyla Tamamlandı

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise denetimi başarıyla geçtikleri için gururlu olduklarını belirterek, “Odamız 2006 yılında ISO 9001:2000 KYS Belgesini, 2009 yılında ise ISO 9001:2008 KYS Belgesini alan Muğla'daki ilk Oda olmuştu. 2017 yılında ise tüm Odalar arasında en yüksek puanı alarak akreditasyon belgemizi yeniledik, bugün ise ISO 9001: 2015 belgemizi yeniliyoruz. Bugün 12. denetimimizi başarıyla tamamlamanın gururu içindeyiz. Aldığımız bu belgeler aynı zamanda kaliteli çalışmalarımızın birer kanıtıdır. Biz BODTO Ailesi olarak Bodrum'a değer katmaya, hem üyelerimize hem de tüm yarımadamıza kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bu belgelerin kazanılmasında emeği geçen Genel Sekreterimize ve Oda çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.