EMLAK & İNŞAAT SEKTÖRLERİ RUSYA İLE BULUŞTU

Rusya Emlak Müşavirleri Birliği 23-26 Şubat 2018 tarihleri arasında Bodrum'da iş geliştirme ziyaretinde bulundu. Bu çerçevede Bodrum'un emlak ve inşaat sektör temsilcileri ile Bodrum Ticaret Odasında ilgili firma temsilcilerinin katılımıyla 23 Şubat 2018 Cuma günü tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleşti.

23 Şubat 2018 Cuma günü saat 16:00'da gerçekleşecek toplantıda Bodrum ve Rusya arasında inşaat ve emlak sektörleri, karşılıklı olarak değerlendirilecek olup, B2B ve B2C firma ve kurum görüşmeleriyle sektörel işbirliğinin oluşturulmasının temeli oluşturuldu.

Tatyana Yuryevna DEMENOK (Rusya Emlak Müşavirleri Birliği Başkanı), Varden Sosoviç AVALIANI (Bağımsız Emlak Müşaviri), Natalia Vladimirovna GERMAN (“BEST ELITE” Emlak Şirketi Yurtdışı Emlak Departmanı Yöneticisi), Vladimir Vladimiroviç KRAVTSOV (Moskova Üniversitesi Profesörü-Gazeteci) ve  Igor PASİNCHUK (bodrum.com.ru İnternet Portalı, İş Geliştirme Müdürü) önce Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ile görüştü. Heyete Bodrum'un tarihi, ekonomik ve sosyal yapısı anlatılırken, neden Bodrum'a yatırım yapılması sunumla aktarıldı.

Ardında emlak ve inşaat sektör temsilcilerinin katılımıyla toplantıya geçildi. Bodrum ve Rusya arasında işbirliklerinin gelişmesi için öncelikle Bodrum'un doğru şekilde anlatılması ve tanıtılması gerektiği sonucuna varılırken, ilerleyen süreçte fuar ve firma ziyaretleriyle ilişkilerin geliştirilmesine karar verildi.

Yaklaşık 1,5 saat süren toplantı firmaların Rus heyetle ikili görüşmesiyle sona erdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.