ODA/BORSA GENEL SEKRETERLERİ TOBB’DA

TOBB Oda / Borsa Genel Sekreterleri Bilgilendirme Semineri, TOBB İkiz Kuleler'de 24-25 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleşti.​

Bodrum Ticaret Odasını temsilen Genel Sekreter Prof.Dr.Fuat Önder katılım sağlarken, seminerde yürütülecek yeni projelerle ilgili bilgilendirme ve sunumlar yapıldı.

Prof.Dr.Fuat Önder, “TOBB ülkemizin gelişimi için çalışmaya devam ediyor, Bodrum Ticaret odası olarak biz de TOBB'un da desteğiyle Bodrum'dan projelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Böyle seminerlerle bilgi paylaşımlarımızla farklı ve üye odaklı çalışmalarımızı geliştirme şansı yakalıyoruz.” diyerek semineri değerlendirdi.

2 gün süren seminerin kapanış oturumunda Genel Sekreterlere hitap eden TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il ve 160 ilçedeki Oda ve Borsa camiası olarak tek bir aile olduklarını vurgulayarak, “Türkiye'nin her kesiminden, her sektöründen şirketleri, girişimcileri temsil eden, tek meslek örgütüyüz. Gücümüz de, birliğimizden, birbirimize sımsıkı kenetlenmiş olmamızdan geliyor. Birliğimiz, gücümüz ve etkinliğimiz, bu camianın farkıdır. Başka kurumlardan bizi ayrıştıran, bizi öne çıkartan en büyük özellik budur” dedi.

Hisarcıklıoğlu, camia olarak büyük işler ve hizmetler yaptıklarını, tüm bunların arkasındaki asıl kişilerin Genel Sekreterler olduğunu belirterek, “Sizler başarılı işler yaptığınızda, biz de başarılı oluyoruz. Böylece hepimizin gücü ve itibarı da artıyor” dedi.

Seminer TOBB Digital Dönüşüm projesinin 2. Fazının ve MEGİP projesinin yeni kavramlarının tanıtılması, MEYBEM çalışmaları ve seçimlerle ilgili kitapçık hazırlandığının belirtilmesi ve görüş alışverişiyle genel değerlendirmenin yapılmasının ardından sona erdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.