ADETA BİR UZLAŞMA NOKTASI

Bodrum Ticaret Odası yeni hizmet binasına taşınmasının ardından konuklarını ağırlamaya devam ediyor. 23 Şubat Cuma günü TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, İMEAK Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamlarında ziyaret etti.

BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ağan'ın da yer aldığı ziyarette CNR Avrasya Boat Show fuar katılımı değerlendirilirken Bodrum'daki yat imalat sektörü konusunda yapılması gerekenler konuşuldu.

Başkan Mahmut Serdar Kocadon Odaya yapılan yoğun ziyaretlerden dolayı çok memnun olduklarının altını çizerek, “Odamız ilk günden beri birbirinden önemli paydaşlarımızın toplanma yeri, burada gelip bizimle fikirlerini paylaşıyor yeni binamızda kamuya sunduğumuz alanları inceliyorlar.” dedi. Ziyaretçiler bina içerisinde bulunan merhum Kemal Denizaslanı tarafından yapılmış gulet ve tirhandil tekne modelleri hakkında Başkan Kocadon'dan bilgi aldılar. Mahmut Kocadon, Gulet ve Tirhandil için coğrafi işaret alımı çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 25.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.