BODTO MECLİSİ YENİ YILI HEP BİRLİKTE KUTLADI

Bodrum Ticaret Odası Aralık ayı Meclis toplantısı 27 Aralık Çarşamba günü yeni hizmet binası Meclis salonunda yapıldı. BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan'ın yönetiminde gerçekleşen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon tarafından Aralık ayı faaliyetleri sunuldu. 2017 yılı boyunca birçok projeye imza attıklarını bildiren Kocadon, “Bu yıl da fikirlerimizi hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yeni binamızı kağıt üstünden gerçeğe taşıdık ve işte şimdi Meclisimizle birlikte yeni binamızda Bodrum için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

BODTO Meclisi 2018 Bütçesini Onayladı

Meclis üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleşen toplantıda Odamız 2018 yılı gelir ve gider bütçeleri oybirliğiyle onaylandı. 2017 sezonunu ve yarımadanın ekonomik durumunu değerlendiren Meclis Üyeleri toplantının ardından BODTO çalışanları ile birlikte Oda konferans salonu katında gerçekleşen 2018 yılı kutlama etkinliğine katıldılar. Kutlamada konuşma yapan Meclis Başkanı İlhan Ersan, “2017 yılında hem ülkemiz hem de Bodrum iş dünyası birçok zorlukla mücadele etti. Zorluklar hep birlikte aşılır, biz de BODTO olarak bunu sağlamaya çalıştık.” diyerek 2018'den umutlu olduklarını vurguladı. Mecliste gündeme alınan yarımadanın ekonomik değerlendirmesi hakkında hem Meclis üyeleri hem de BODTO çalışanları etkinlikte fikir paylaşımına devam etti.

-BODTO Yenilikçi Bir Odadır

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise Oda komite, meclis, yönetim kurulu ve çalışanlarına verimli çalışmaları için teşekkürlerini sunarak, hep birlikte daha nice başarılara imza atmayı dilediklerini belirtti. “Odamız çağa uyum sağlamış, sürekli gelişim gösteren yenilikçi bir kurumdur. Üyelerimiz ve karar vericiler arasında bir köprü görevi gören Odamız 2018 yılında da Bodrum için çözümler yaratmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Meclis Başkanı İlhan Ersan'ın doğum günü dolayısıyla hem de yeni yılın gelişini kutlamak amacıyla pasta kesildi. Geçen bir yılın ekonomik durumunun değerlendirildiği ve ticari konuların görüşüldüğü kutlama Meclis üyelerinin yeni yıl dilekleri ile sonlandı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.