BODTO’DA GÜNDEM DENİZ TURİZMİ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu 25 Aralık Pazartesi günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti. BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Güneri ve Orhan Dinç ile Milas Ticaret Odası Yönetim Kurulu Eski Başkanı Nazmi Doğru'nun da katıldığı görüşmede mavi yolculuk teknelerinin Yunanistan'a çıkış tedbiri gündeme alındı.

BODTO Başkanı Kocadon, tedbir kararının rezervasyon dönemine denk geldiğini vurgulayarak, “Türkiye'deki mavi yolculuğun neredeyse tamamı Muğla kıyılarında gerçekleşiyor, yani bu karar en çok Muğla'yı etkiliyor. Bodrum Ticaret Odası olarak tedbir kararının kaldırılmasını istiyoruz.” dedi.

Görüşmede Bodrum Ticaret Odası'nın 10-18 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Boat Show fuarına katılacağı Bodrum standı içinde sektörün temsil edilmeye devam edeceği bildirildi. İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu BODTO'yu denizciliğe verdiği önem için takdir ettiğini söyleyerek, sektörel sıkıntıları gündeme getirdikleri ve çözüm istedikleri için tebrik etti.

Görüşme Odamız ve IMEAK Deniz Ticaret Odası işbirliği ile yapılabilecek ortak çalışmaların belirlenmesiyle sona erdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.