MUĞLA VALİSİNDEN VEDA ZİYARETİ

28 Haziran 2017 Çarşamba günü Muğla Valisi Amir Çiçek, Valiler Atama Kararnamesi sonucunda görev değişikliği nedeniyle veda ziyaretleri kapsamında Bodrum'a geldi.

Resmi gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliğine atanan Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Ticaret Odası başta olmak üzere Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kaymakamlığını ziyaret etti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon'un karşıladığı Amir Çiçek, Muğla'da görev yapmış olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “3 yıldır burada görev yapıyorum. Yeni çıkan görevlendirmem sebebiyle de artık başka bir yerde görev yapmak durumundayım. Ben bu gidişimde şunu anladım ki; insanın çok sevdiği ve severek görev yaptığı yerden ayrılması çok zor oluyormuş. Görev yaptığım süre boyunca birlikte çalıştığım herkese teşekkür ediyorum.”  dedi.

Bu süreçte BODTO projelerine ve faaliyetlerine katkı veren Muğla Valisi Amir Çiçek'e teşekkür eden BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Sayın Valim sizin enerjiniz ve desteğinizle üyelerimize ve Bodrum'a faydalı olacak birçok çalışmada birlikte yol aldık. Biz sizinle çalışmaktan çok keyif aldık, her zaman Bodrum sizi hatırlayacaktır, bir diğer evinizin de Bodrum'da. Buradan sonraki görevlerinizde size başarılar diliyoruz.” diyerek Muğla Valisi Amir Çiçek'e teşekkür plaketi hediye etti.

Ziyaret, Bodrum Belediyesin de devam ettikten sonra Bodrum Kaymakamlığı'nda Bodrum'da ki STK ve kurum temsilcilerinin katılımıyla devam etti.

Yine 28 Haziran Çarşamba günü akşamı Muğla Valisi Amir Çiçek tüm Muğla protokolünün katılımı ile Muğla Altınkalp Restaurantta bir veda yemeği verdi. Yemeğe Bodrum Ticaret Odası'nı temsilen BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon katıldı. Yemek Muğla Valisi Amir Çiçek'in veda konuşması ve Muğla sohbetleri ile son buldu.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.