KALKINMA AJANSLARI UZMANLARI BODRUM’DA BULUŞTU

Türkiye'deki 26 Kalkınma Ajansı'nın Tanıtım Birimleri çalışanı yaklaşık 40 kişi 21-24 Ekim 2015 tarihlerinde Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın organizasyonunda Bodrum'da bir araya geldi.

6 ayda bir gerçekleştirilen toplantılarda Ajans uzmanlarına yönelik tecrübe paylaşımı gerçekleştirilirken tanıtım ve halkla ilişkiler alanlarında ihtiyacı olan eğitimler de tamamlanıyor.

21- 24 Ekim tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte, organizasyon sektörünün profesyonellerini de bir araya getiren “Etkili Organizasyon Yönetimi” başlıklı panelde Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder, BOYTAV (Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı)  Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, TÜYAP genel Müdür Yardımcısı ve Türkiye Fuarcılık Meclisi Başkanı Cihat Alagöz ile Vero Desin Grup dan Murat Arslan konuşmacı olarak katıldılar.

BODTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder, kış aylarında Bodrum'da gerçekleşen bu etkinliklerin başta 12 ay turizmi geliştirmek açısından önemine değinirken, Bodrum markasının tanıtım yolculuğunda etkili ve organize bir çalışmanın ürünü olduğunun altını çizdi. Bodrum Ticaret Odası olarak bu bilincin tüm bölgeye yayılması için sürükleyici ve lider bir konum alarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Bu konuda yerel potansiyelin verimliliğini arttırmada kamu kuruluşları, STK'lar ve özel kuruluşlar arasında kurumdan kuruma ilişkiler ve etkin iletişimin öneminin altını çizdi. Böylece bölgesel stratejik planlar, tanıtım, organizasyon ve planlama konularını anlatarak “Etkinlik Yönetimi” ile ilgili konuları açıklayan Prof. Dr. Fuat Önder, kurumsal yapılarda post-modern örgüt ve yönetim yaklaşımlarının bu tip planlamaların başarılarının sürekliliği için gerekli olduğunu bir kez daha vurguladı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.