THY İLE UÇAK SEFERLERİ GÜNDEME ALINDI
25.03.2019 15:39

Türk Hava Yolları (THY) Bodrum Satış Müdürü Cengiz Tuncel, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç’in de yer aldığı görüşmede Bodrum’da 12 ay turizm için uçak seferlerinin önemine dikkat çekildi.

Bodrum için yeni destinasyonların yaratılmaya devam ettiğini belirten Tuncel, Bodrum Ticaret Odası’nın bu konuda katkılarını isteyerek, bu sezon itibariyle Beyrut ve Kişinev’den Bodrum’a charter seferlerin konacağı müjdesini verdi.

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ise uçak seferlerinin Bodrum’u besleyen bir can damarı olduğuna işaret ederek bu konuda Oda olarak bugüne kadar yapılan çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini açıkladı. Sezondan umutlu olduklarını belirten BODTO Başkanı 2014 yılındaki turizm rakamlarına ulaşılmasını umduklarını söyledi.