TURİZM BAKANI ODAMIZDAYDI
22.03.2019 15:40

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 22 Mart Cuma günü Bodrum Ticaret Odası konferans salonunda turizm sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya katılan isimler arasında, Ak Parti Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır,  Bodrum Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Tahir Ateş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Filiz Karacaağaç, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman Uysal, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, YK Başkan Yardımcıları Mehmet Ayaz ile İbrahim Akkaya, YK Üyeleri Deniz Eyinç, Alper Özşeker, Meclis Üyeleri Toros Demirdöven, Zeyyat Aybey, Fatma Nur Tuncer, STK temsilcileri ve muhtarlar yer aldı.

Konuşmasında Bodrum’da turizmin 12 aya yayılması için çeşitli projeler ürettiklerine işaret eden Bakan Ersoy, “Bodrum’u ayrı bir statü ile değerlendirmek gerekir, burayı detaylı çalışıp, hızlı bir şekilde yatırım yapmak gerekiyor. Bu nedenle bugün sektör temsilcilerini ve STK temsilcilerini dinleyerek konuları değerlendireceğiz.” dedi. Bakan Ersoy ayrıca turizmde uçak seferlerinin önemine ve alternatif turizm seçeneklerine de değindi.

Turizm ile ilgili sorunların aktarıldığı toplantı BODTO Başkanının Kültür ve Turizm Bakanına plaket takdimi ile sonlandı.