Duyuru Arşivi
“Purple is the Color” Caz Konseri
18.03.2019 16:45

Avusturya Kültür Ofisi, Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Bahçeşehir Koleji, Manastır Otel işbirliğiyle, Baki Bilgili'nin koordinasyonun da düzenlenen "Bodrum'da Avusturya Günleri"   kapsamında 19 Mart 2019 Salı günü saat 20:30 da Bahçeşehir Koleji Konser Salonunda "Purple Is The Color" bir Caz konseri verecektir.

Konser ücretsiz olup halka açıktır.

Yeni nesil müzisyenler günümüzde kendi yaratıcılıklarını sıklıkla dönemin baskın jargonuna feda etmeyi tercih ededursun, Purple is the Color, kendi çağdaş caz müziği anlayışını ortaya koymak üzere göğsünü gere gere eski ustaların repertuarına sadık kalıyor. Ve saksafon, piyano, bas ve bateriden oluşan klasik çalgılar ile yepyeni, heyecan yüklü bir müzik dili yaratarak kendi karasularının çok ötesine uzanan diyarlara yelken açmayı başarıyor.

Topluluk, caz dörtlülerinin zengin geleneğini benimsemekle birlikte arada pop ve halk müziği öğelerini de müziğine dahil etmekten ve bunları kökleri ve temeli klasik müziğe uzanan Avrupa sound’ları ile çağdaş tınılar olarak harmanlamaktan da çekinmiyor.