26. Tiran Uluslararası Fuarı Türkiye Milli İştiraki
14.03.2019 11:07

İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan 04.03.2019 tarih ve 28113 sayılı yazıda, Arnavutluk'un Başkenti Tiran'da geçtiğimiz dönemde beş kez Türk Ürünleri Fuarları gerçekleştirildiği, sektör temsilcilerinin talepleri doğrultusunda Bölgenin en önemli uluslararası platformu olarak bilinen 26. Tiran Uluslararası Fuarı’nın Türkiye Milli İştiraki İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.​

23-26 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek "26. Tiran Uluslararası Fuarı’nın Türkiye Milli İştiraki Katılım Bedeli 2.650 TL/m2 olduğu, bu bedele tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmektedir.

Ülkemiz ile Arnavutluk arasında imzalanan “Serbest Ticaret Anlaşması” ile 26. Tiran Uluslararası Fuarı'nın önemin arttığı, Fuarda tüm sanayi, ticaret ve hizmet firmalarının yer almasının mümkün olduğu ifade edilmektedir.

Arnavutluk ve Güneydoğu Avrupa ülkeleri potansiyelinin değerlendirilmesi açısından büyük önem taşıyan 26. Tiran Uluslararası Fuarı'nda profesyonel ziyaretçiler ile ikili görüşme imkanları sağlanacağı belirtilmektedir.

adsiz.jpg