BODTO BAŞKANINDAN 8 MART MESAJI
07.03.2019 16:29

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle BODTO’nun kadın çalışanları ile bir araya geldi.

Kadınların toplumda yaptırım sahibi olmasının milletlerin gelişmişlik göstergesi olduğuna dikkat çeken Mahmut Serdar Kocadon, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Dünyada her şey kadının eseridir.’  sözünü hatırlatarak şunları kaydetti: “Odamızda çalışanların %65’i kadın ve yöneticilerimizin büyük çoğunluğu yine kadın çalışanlardan oluşuyor. Bodrum Ticaret Odamızın kadın çalışanlarının başarımıza olan etkisini hissetmekteyiz; Odamızın bu açıdan Bodrum’da örnek bir kurum olduğunu düşünüyorum.”.

“Görevlerini başarılı bir şekilde sürdüren kadın çalışanlarımız bizler için her zaman çok kıymetlidir. Dünya Kadınlar Gününde tüm kadın çalışanlarımıza özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” diyen BODTO Başkanı günün anısına kadın çalışanlarla fotoğraf çektirdi.

8 Mart etkinlikleri kapsamında, Cuma günü saat 18.00’da, BODTO Sergi Salonunda DOKUNUŞ isimli karma serginin açılacağını ve sergide 36 sanatçı tarafından heykel, seramik, resim, grafik dallarında eserlerin sergileneceğini de duyuran BODTO Başkanı 8 Mart’ta sanatla iç içe olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.