DENETİMLİ SERBESTLİK TOPLANTISI
22.02.2019 11:09

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İbrahim Akkaya’nın da katıldığı, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü 2019 yılı 1. Dönem Şubat ayı Koruma Kurulu Toplantısı 21 Şubat Perşembe günü gerçekleşti.

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Bodrum Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol başkanlık yaptı. Toplantıya, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, , Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, İşkur İl Müdürü İlyas Sarıyerli, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakıf Müdürü Bayram Aydeniz,  Bodrum Sağlık Vakfı  İkinci Başkanı Fatih Can Ekşi ve diğer üye STK’lar ile bankaların temsilcileri katıldı.

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol'un açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  kurulun Kasım-Aralık-Ocak ayları içerisinde yapılan Koruma Kurulu başvuruları ve Koruma Kurulu çalışmaları değerlendirildi.

Denetimli serbestlik hizmetleri kapsamında yapılan Eğitim-İyileştirme faaliyetleri konusunda da üyeler bilgilendirildi ve Savcı Türkol’un yaptığı teşekkür konuşması ile toplantı sonlandı.