MİLLİ EMLAK MÜDÜRÜNE ZİYARET
03.01.2019 17:45

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya 3 Ocak Perşembe günü Bodrum Milli Emlak Müdürü Rıza Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Demir’in göreve yeni atanması nedeniyle ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Sayın Rıza Demir’e yeni görevinde başarılar dilerim. Bodrum için güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanıyorum.” dedi.

Bodrum turizmcilerinin yakından tanıdığı ecrimisil konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, idarenin konuyu çözümü için yardımı talep edildi. Sayın Demir’in konuya vakıf olması Bodrum Ticaret Odası heyetince memnuniyetle karşılanırken, Mili Emlak Müdürü Rıza Demir, BODTO heyetine ziyaretleri için teşekkür edip, sorunların çözümünde birlikte çalışmayı umduklarını vurguladı.