JCI YENİ YÖNETİMİNDEN ODAMIZA ZİYARET
26.12.2018 16:15

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) Bodrum Şubesi 2019 Dönem Başkanı Aslı Mercan, 2018 Dönem Başkanı Ali Mutlu Köse JCI Bodrum üyeleri ile birlikte Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Üyesi deniz Eyinç’in de bulunduğu ziyarette yeni dönem projelerinden bahseden Genç Liderler, 2019 döneminde sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra iş dünyasına da katkıda bulunacak çalışmalar yapacaklarını açıklayarak, “Artık eğitimlere ve istihdam yaratacak fikirlere daha çok önem veriyoruz. Bundan sonraki projelerimiz insanların para kazanabilecekleri alanlar üzerine kurulu olacak.” şeklinde konuştular.

BODTO Başkanı ise JCI Yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Yeni seçilen Aslı Mercan ve yönetimine çalışmalarında başarılar dilerim. Bodrum için güzel fikirlere ihtiyaç var,  bu projelerin hayata geçmesi Bodrum'a olumlu katkı sağlayacaktır." dedi.