BOTAV TOPLANTISI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ
20.12.2018 12:26

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Yönetim Kurulu toplantısı 19 Aralık 2018 Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantı BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BOTAV Başkan Yardımcısı BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon başta olmak üzere BOTAV Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Katılım sağlanan fuarlar ve sonuçları değerlendirilirken, önümüzdeki fuarlara ilişkin planlama faaliyetleri görüşüldü.

BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, turizmde bu yıl 2017 yılına oranla yaşanan %61 civarındaki artışın bu tanıtım çalışmalarının bir meyvesi olduğu şeklindeki değerlendirmesinde, “Her zaman daha çok çalışacağız, Bodrum’un adını dünyaya altın harflerle yazdırmaya devam edeceğiz” dedi.

Botav yönetimi toplantıda ayrıca Hollanda’da 9-13 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Utrecht Turizm Fuarı'na bu yıl da 100 metrekare civarındaki Bodrum standıyla katılma kararını aldı. Ocak ayından mayıs ayı sonuna kadar ise Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte işbirliği içinde yurt dışındaki turizm fuarlarına Bodrum standıyla katılmaya devam edileceği belirtildi.

Gündeme ilişkin turizm konusunda değerlendirme ve görüşlerle 2018 yılı turizm faaliyetleri konuşularak toplantı tamamlandı.