AHMET ARAS YÖNETİM KURULU İLE BİR ARAYA GELDİ
12.11.2018 12:59

Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Aras, 12 Kasım Pazartesi günü BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç ve Fatih Efe'yi ziyaret etti.

BODTO 6 No'lu Meslek Komitesi Üyesi olarakta görev alan Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Yönetimine seçim çalışmaları ve gelecek dönemde hedefledikleri projeler hakkında bilgi aktarırken Bodrum'un tanıtımına ve 12 ay turizme ağırlık vereceklerini bildirdi. Bodrum'da düzenlenen etkinliklerin önemine dikkat çeken Aras,  “Alternatif turizme yatırım yapmalı ve bu konuda tüm turizmcilerimizle işbirliği içinde olmalıyız.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Aras'a seçim sürecinde başarılar dilerken, çıkmış olduğu aday adaylığı yolculuğunun hayırlı olmasını diledi.