KOMİTE BAŞKANLARI İLE TOPLANTI
12.11.2018 08:42

6 Kasım Salı günü Bodrum Ticaret Odası Meslek Komitelerini bir araya getirdi. 2019 yılı proje ve eğitim planlamaları, komite çalışmalarının daha etkin olması ve katılımın artırılması için neler yapılması gerektiği Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder başkanlığında, Boğaziçi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Prof. Dr. Bülent Himmetoğlu ve Soner Şahan'ın katılımlarıyla gerçekleşti.

2018-2022 Stratejik Plan faaliyetlerinin geliştirilmesi için çalışmalar yaptıklarını, komite üyelerinin ve komite başkanlarının katılımı ile de Odamız faaliyetlerini daha planlı yönetmek ve uygulamak için çalıştıklarını belirten Prof. Dr. Fuat Önder, 2019 yılı için eğitim çalışmalarının daha da yoğunlaşarak devam edeceğini belirtti.

Toplantı görüşlerin alınmasının ardından gerekli çalışmaların yürütülmesi için komitelerden gelecek geri dönüşlerin toplanması ile geliştirme çalışmalarına devam edilmesine karar verilerek son buldu.