BODRUM CUP SONA ERDİ
30.10.2018 16:06

Bu yıl 30.'su gerçekleşen ve ilk defa rotasına İstanbul'u da dahil eden, Ege ve Akdeniz'in en büyük deniz festivali The Bodrum Cup 27 Ekim 2018 Cumartesi günü gerçekleşen etkinlikle son buldu.

Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Toros Demirdöven'in katıldığı ödül töreninde Odamıza da etkinliğe verilen desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Uluslararası organizasyon “The Bodrum Cup” yelken yarışlarında son gün, Gümüşlük-Bodrum etabı gerçekleşti. 100'e yakın teknenin gruplar halinde yarıştığı organizasyon, Karaada önlerinde sona erdi. Genel klasman sıralamasında Bodrum Belediyesi “Dragonfly” teknesi ekibi birinciliği, “Dafne” teknesi ekibi ikinciliği ve “Jasmin 1” isimli teknenin ekibi de üçüncülüğü elde etti.

23 Ekim'de Metro Etabı'yla başlayan yarışlar, 24 Ekim'de Prof. Dr. Galip Beygü İsen Etabı, 26 Ekim'de Amerikan Hastanesi Etabı'yla devam etti ve 27 Ekim'de yapılan Opet Etabı'yla da bitti. 25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan Anadolu Sigorta Etabı ise olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal oldu. Etapların kazananları ise sırasıyla BASTARDA, BODRUM BELEDİYESİ DRAGONFLY, TAKE IT EASIER ve METRO GRANDİ oldu.

American Hospital The Bodrum Cup Genel Birincisi BODRUM BELEDİYESİ DRAGONFLY, Standart Yelken kategorisinin birincisi AKSONA MANCORNA, Gulet ve Gulet A kategorisinin birincisi BODRUM BELEDİYESİ DRAGONFLY, Gulet B kategorisinin birincisi JASMIN 1, Gulet C kategorisinin birincisi MINA, Mozaik kategorisinin birincisi DAFNE, Tırhandil kategorisinin birincisi HIZIR 1, Tırhandil A kategorisinin birincisi AKSONA MANCORNA, Tırhandil B kategorisinin birincisi HIZIR 1, Cruiser kategorisinin birincisi MİLTA MARİNA CAPEHORN, Cruiser A kategorisinin birincisi MIRA 2, Cruiser B kategorisinin birincisi MİLTA MARİNA CAPEHORN oldu.