BODRUM TİCARET ODASI KOSGEB TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI
24.10.2018 10:05

Yenilikçi, teknolojik ve katma değeri yüksek bir ürün üreten, bu ürünü uluslararası pazarlara taşımak isteyen ve ihracat odaklı çalışan KOBİ'ler önceliğimiz olmak üzere yeni bir vizyon ile bütün KOBİ'lerimize gerekli desteği sağlamak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı KOSGEB Başkanlığı, “KOSGEB Temsilciliklerinin Kurulması ve İşletilmesi Yönergesi” kapsamında Odamız Bodrum'daki KOBİLERE hizmet vermek amacıyla KOSGEB BODRUM TEMSİLCİLİĞİ olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Konu hakkında Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “ KOSGEB gerek yeni girişimcilerimiz gerekse KOBİ'lerimizin gelişimi için önemli katkılar sağlamaktadır. Yenilikçi, sürdürülebilir ve rekabeti artıran işletmelerle ekonomimiz gelişimine katkı sağlamak için artık Odamızdan KOSGEB destekleri hakkında bilgi desteği alabilirsiniz. Odamız personelleri İl Müdürlüğümüzün de desteği ile Bodrum'dan işletmelerimizi doğru şekilde yönlendireceklerdir. KOSGEB temsilcilik hizmetimizin Bodrum'a katkı sağlamasını temenni ediyoruz.” diyerek görüşlerini dile getirirken, özellikle KOSGEB Müdürlüğündeki görevli uzmanlar ve Odamız personelleri dışındaki 3. Kişi ve kurumlardan destekler hakkında danışmanlık, bilgi gibi desteklerin alınmaması konusunda uyarıda bulundu.

KOSGEB Temsilcilik hizmeti kapsamında Odamız;

·         KOSGEB Destek ve Hizmetlerinin işletmelere duyurulması ve tanıtılması ile ilgili çalışmaları

·         KOSGEB destek ve hizmetleri hakkında işletmeleri bilgilendirme hizmetleri

·         KOSGEB destek ve hizmetleri hakkında işletmelere rehberlik hizmetleri

·         Faaliyetlerini, ilgili olduğu KOSGEB Müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde yürütecektir.

KOSGEB destek ve uygulamaları hakkında bilgi almak isteyen işletmelerimiz Odamız ile iletişime geçebilirler.