ŞUTSO BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ
30.07.2018 10:11

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İ. Halil Peltek 27 Temmuz Cuma günü Odamız Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Başkan Kocadon'un yeni hizmet binasını gezdirdiği ŞUTSO Başkanı binayı çok beğendiğini belirterek hizmet alanlarını tek tek inceledi. Giriş bölümünde hizmet veren birimleri, konferans, eğitim salonlarını, Meclis toplantı salonunu ve kütüphaneyi inceleyen Peltek “Bodrum'a yakışır bir Oda olmuş.” yorumunda bulundu.

Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Serttaş ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven'in de yer aldığı görüşmede, Oda faaliyetleri ve gelecek dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaşıldı ve iki Oda arasında işbirliğine açık olunduğuna işaret edildi.