RODOS BAŞKONSOLOSUNDAN BODTO’YA ZİYARET
25.07.2018 15:13

Göreve yeni atanan Rodos Başkonsolosu Atıf Şekercioğlu 25 Temmuz Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç ve BODTO Meclis Üyesi Toros Demirören'in de yer aldığı görüşmede Başkonsolos Şekercioğlu, Rodos, İstanköy ve Bodrum arasında geliştirilebilecek turizm faaliyetleri için ortak çalışmalar yapabileceklerini belirterek Bodrum'a olan beğenisini dile getirdi.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da Rodos Başkonsolosu'na ziyaretleri için teşekkürlerini sunarken şunların altını çizdi: “Deniz yolu ulaşımı ile birbirine rahatça bağlanan Rodos ve Bodrum arasında bir çok benzerlik bulunuyor, Sayın Başkonsolosumuzun belirttiği gibi iki yer arasında turistik ve ticari faaliyetleri arttırmak için biz de Bodrum Ticaret Odası olarak göreve hazırız.”.