Duyuru Arşivi
HİJYEN ve LEJYONELLA EĞİTİMİ DUYURUSU
08.06.2018 13:43

Hijyen Eğitimi 20 Haziran'da BODTO'da

05/07/2013 tarih ve 28698 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Hijyen Yönetmeliği kapsamında hijyen eğitimlerinin gıda üretimi ve perakende işyerlerinde işletmelerin, sorumluluk alanları ile ilgili çalıştırdıkları personelin gıda hijyeni ile ilgili konularda eğitilmelerini sağlamaları hükmüne yer verilmiştir. Bu nedenle, üzerinde durulan eğitimin alınması zorunlu hale gelmişti.

Bu kapsamda Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Odamız tarafından gıda ile çalışan işyerlerindeki çalışanların katılarak sertifika alabilmeleri için 20 Haziran Çarşamba günü Saat 10:00'da Bodrum Ticaret Odası'nda hijyen eğitimi gerçekleşecektir.

Eğitime katılmak isteyenlerin aşağıdaki formu doldurarak en geç 18 Haziran 2018 Pazartesi gününe kadar Odamıza ulaştırması gerekmektedir.

Eğitim bedeli 40-TL olup, detaylı bilgi için Odamıza ulaşabilirsiniz.

Kayıt için tıklayınız.

Lejyonella Eğitimi 12 Haziran'da BODTO'da

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından 13.05.2015 tarih ve29354 sayılı Resmi Gazetede “LEJYONER HASTALIĞI KONTROL USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK” kapsamında Bodrum Toplum Sağlığı tarafından 12 Haziran 2018 Salı günü saat 09:00'da Bodrum Ticaret Odası'nda gerçekleşecektir.

Eğitim kayıtları ve sorularınız için; 316 32 88 nolu telefondan Bodrum Halk Sağlığı Merkezine ulaşabilirsiniz.