TÜRK HAVA KURUMU GENEL KURULU ODAMIZDA YAPILDI
28.05.2018 14:51

25 Mayıs Perşembe günü, Bodrum Ticaret Odası'nda Türk Hava Kurumu (THK) Milas Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Faik Baklan yönetiminde Genel Kurul yapıldı. Toplantıya katılan isimler arasında Bodrum Ticaret Odası'ndan Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Atilla Serttaş, Deniz Eyinç, Meclis Üyeleri Toros Demirdöven, Fadıl Yamanoğlu, Sinan Cingöz ve Zeyyat Aybey yer aldı.

Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Serttaş THK Bodrum Şube Başkanı Oldu

THK Bodrum Şubesi Yönetim Kurulunda 5 Asil Üye, 5 Yedek Üye, Şube Denetleme Kurulunda ise 3 Asil, 3 Yedek Üye bulunurken, Büyük Genel Kurul Delegeleri arasında ise 5 kişi yer alıyor. Seçilen Asil Üyeler arasında Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Meclis Üyesi Zeyyat Aybey ve Hüseyin Kıvrak yer alırken THK Bodrum Şubesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Serttaş oldu.