İZFAŞ YETKİLİLERİ İLE FUARLAR KONUŞULDU
22.05.2018 14:48

İZFAŞ (İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri A.Ş.) Genel Müdürü Gül Şener,  İzmir Enternasyonal Fuar Satış & Pazarlama Şefi Oya Aksay ve İZFAŞ Satın Alma Müdürü Gökalp Soygül 22 Mayıs Salı günü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u ziyaret etti. Görüşmede Meclis Üyesi Toros Demirdöven de yer aldı.

Seçim sonuçları için Başkan Kocadon'u tebrik eden İZFAŞ ekibi, her sene Travel Turkey Fuarında Bodrum'u temsil eden Bodrum Ticaret Odası'nı yeni dönem fuar çalışmaları konusunda bilgilendirdi.

Dijital çağ ile birlikte fuarların da yapısının değiştiğine dikkat çekilen görüşmede İZFAŞ Genel Müdürü Bodrum'un marka değerine işaret ederek 2018 fuarlarında Bodrum'un mutlaka boy göstermesi gerektiğine dikkat çekti. BODTO Başkanı Kocadon ise yine fuarlara katılımın söz konusu olduğunu söyledi ve ziyaretlerinden dolayı İZFAŞ yetkililerine teşekkür etti.