DENİZCİLİK BODRUM’UN EN ÖNEMLİ DEĞERLERİNDEN
17.05.2018 15:55

Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Başkan Yardımcısı Adnan Caner, Yönetim Kurulu Üyesi Sayman Yusuf Yıldızhan ve beraberindeki heyet 17 Mayıs Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon konuklarını makamlarında ağırlayarak Bodrum'un denizcilik sektörü üzerine görüş bildirdiler.

Bu güne kadar derneğe vermiş olduğu destekler nedeniyle Bodrum Ticaret Odası'na teşekkür eden Demiröz, derneğin yeni dönem çalışmaları hakkında da BODTO Yönetimine bilgi verdi.

Odaya ziyaretleri için Bodrum Denizciler Derneğine teşekkür eden BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, denizciliğin Bodrum için önemine dikkat çekerek, mavi yolculuk teknelerinin ulaştığı kaliteye dikkat çekti. “Artık 5 yıldızlı bir otelde konaklar gibi de tekne seyahati yapılabiliyor. Bodrum'da teknelerimiz ortalama 10.000 yatak kapasitesine sahiptir.” diyen Kocadon, Bodrum'un bu sektöre sahip çıkmak adına denizi de temiz tutması gerektiğine işaret ederek şunları kaydetti: “Odamız 2009 yılında Venüs teknesi ile mavi yolculuk koylarının temizlenmesi adına bir proje başlatmış bu kapsamda tonlarca çöp toplanmıştır. Bodrumumuzun can damarı olan denizcilik sektörümüzün yaşamasını istiyorsak geleceğe de temiz ve yaşanabilir bir çevre bırakmak durumundayız.”.