DENİZ TİCARET ODASI BODRUM ŞUBESİNİ AĞIRLADIK
11.05.2018 17:50

Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Meclis Başkanı Ethem Özyurt, Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç ve beraberindeki heyet, 11 Mayıs Cuma günü BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamlarında ziyaret etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da katıldığı görüşmede, BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Özşeker, Mehmet Ayaz ile Deniz Eyinç'te hazır bulundu.

Ziyarette iki kurum arasında yapılabilecek ortak çalışmalara değinilirken BODTO'nun Bodrum Guleti ve Tirhandili için yaptığı coğrafi işaret başvurusu gündeme alındı.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, eski Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Dinç'i Deniz Ticaret Odası Seçimlerinde elde ettiği başarı için tebrik ederken kendisine görevinde başarılar diledi. İki Odanın Yönetim Kurulu Üyelerinin fikir alışverişinde bulunduğu ziyaret karşılıklı iyi dileklerle sonlanırken ortak çalışmalar konusuna iki kurumun da sıcak baktığına dikkat çekildi.