KOSGEB KOBİ-GEL DESTEĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
07.05.2018 13:50

KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2018 çağrısı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

Odamız ve KOSGEB işbirliği ile yeni destek paketlerinin üyelerimize daha ayrıntılı anlatılması ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi verilmesi amacı ile 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 14:30'da BODTO Konferans Salonu'nda KOSGEB Muğla İl Müdürü Gökhan Akaydın'ın katılımı ile bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

NACE 23-Diğer metalik olmayan mineral ürünlerin imalatı, NACE 10-Gıda ürünlerinin imalatı, NACE 30-Diğer ulaşım araçlarının imalatı, NACE 33-Makine ve ekipmanların kurulumu ve onarımı ile NACE 16-Ağaç, ağaç ürünleri ve mantar ürünleri imalatı (mobilya hariç) kodlarına sahip işletmeler ile yüksek teknolojili imalat sektörlerinde faaliyet gösteren (aşağıda belirtilen) işletmeler, NACE 21 - Temel eczacılık ürünlerinin ve eczacılığa ilişkin malzemelerin imalatı, NACE 26 -Bilgisayarların, elektronik ve optik ürünlerin imalatı, NACE 30.3 - Hava ve uzay araçları ve ilgili makinelerin imalatı ve NACE 62 - Bilgisayar programlama, danışmanlık ve ilgili faaliyetler sektöründeki işletmeler tüm illerde başvurabilecektir.

İlgili NACE Koduna uyan tüm üyelerimizi toplantıya bekliyoruz.

Destek programı ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Toplantı tarihi    : 10 Mayıs 2018 Perşembe

Saat                 : 14:30