AYDIN TİCARET ODASI BODTO ZİYARETİ
30.04.2018 15:54

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı Hakan Ülken ve beraberindeki heyet 30 Nisan 2018 Pazartesi günü Odamızı ziyaret etti.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon'u ziyaret eden Aydın Ticaret Odası heyeti, Nisan ayında gerçekleşen seçimlerden sonra BODTO Meclis ve Yönetim Kurulunu tebrik ederken, gelecek dönem için her iki Oda yönetimi birbirlerine başarı dileğinde bulundu.

Aynı bölgede faaliyet gösteren her iki ticaret odası temsilcileri işbirliğinin önemine değinirken BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, odaların kurumsal yapısının sürdürülebilirliğinin bölgelerin ticari hayatına olan katkısının önemini vurgularken, ortak çalışmalara bu dönemde daha çok ağırlık vermeyi planladıklarını belirtti.

Ziyaret görüşmelerin ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.