KADIN YÖNETİCİ OKULU MEZUNLARI YENİDEN BİR ARADA
30.04.2018 10:42

Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nin (BÜYEM) Bodrum'da, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) işbirliğiyle düzenlediği Kadın Girişimci Yönetici Okulu 2016 yılı Kasım Aralık aylarında tamamlanmış ve yaklaşık 1 ay süren eğitimlerde, kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini ve vizyonu geliştirmek hedeflenmişti. Eğitimi tamamlayanlara sertifikaları, 25 Nisan Salı 2017 günü düzenlenen törenle verilmişti.

Eğitimin sürdürülebilir ve takip edilebilirliğine inanan Bodrum Ticaret Odası eğitimler sonrasında katılımcıları ile iletişimi koparmayıp, eğitim çalışmaları ya da çeşitli toplantılarla gelişimlerini takip etmeye devam etmektedir.

Bu çerçevede 28 Nisan 2018 Cumartesi günü Kadın Yönetici Okulu Mezunlarını buluşturan BODTO, kadın yönetici okulundan mezun olan kadın yöneticilerle bir araya gelerek, eğitimlerden sonra iş hayatlarına olan yansımaları ve sonuçları değerlendirdi. Eğitmenler Soner Şahan ve Işıl Keskin Şahan katılımıyla gerçekleşen buluşma da kadın yöneticiler eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bodrum genelinde başta kadınların iş yaşamındaki yeri ve etkinliğinin güçlü olduğunu görüyoruz. Kendine güvenen, kendi kendine yetebilen nesilleri yine kadınlarımız yetiştiriyor. Bu nedenle başta üyelerimiz olmak üzere tüm kadınlara iş ve sosyal alanda destek veriyoruz. Eğitimlerden sonra, katılımcılarımızdan iş hayatlarına pozitif katkı sağladığımız şeklinde geri bildirim aldık. Boğaziçi Üniversitesi ile önümüzdeki dönemde yeni bir programla işbirliğimiz devam edecek. Her zaman daha ileriyi hedefleyen Odamız gelecek dönemde eğitim ve sertifikasyonda da akreditasyon çalışmalarıyla üyelerimize hizmet verecek.” diye konuştu.