SEÇİMLERE BİRLİK BERABERLİK DAMGA VURDU
03.04.2018 14:20

1 Nisan Pazar günü Bodrum Ticaret Odası Organ Seçimleri Yeni Hizmet Binasında İlçe Seçim Kurulu Başkanlığında gerçekleşti. Toplamda 709 üyenin oy kullandığı seçimler gün boyu birlik beraberlik mesajlarının verilmesiyle gerçekleşti.

Seçim sonuçlarını açıklayan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon seçime katılan, katılamayan tüm üyelere, seçim günü destek veren tüm Meclis Üye adaylarına teşekkürlerini sundu.

Bu dönemde oluşacak Yeni Meclis ve Meslek Komiteleri ile birlikte yenilikçi projelere imza atacaklarına dikkat çeken BODTO Başkanı, “Bodrum için bilgi ve işbirliği yaratmaya devam edeceğiz. Hep dediğimiz gibi BODTO tüm paydaşları için uzlaştırıcı bir kurum durumundadır. Bodrum'un geleceği için hizmete devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da seçim günü BODTO Başkanını yalnız bırakmayarak iyi dileklerini ilettiler.

6 Nisan Cuma günü ise İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından, 9.00-17.00 saatleri arasında Yönetim Kurulu Üyelerinin, Disiplin Kurulu'nun ve Birlik Genel Kurulu'nun seçimleri yapılacak.