BODTO MECLİSİ BİR ARADAYDI
30.03.2018 11:51

Bodrum Ticaret Odası Mart ayı olağan Meclis toplantısı, 29 Mart Perşembe günü Oda konferans salonunda gerçekleşti. Meclis Başkanı İlhan Ersan yönetiminde gerçekleşen toplantıda 4 sene 10 ay boyunca hizmet veren Meclis Üyelerine Bodrum Sağlık Vakfı öğrencileri tarafından hazırlanan plaketler takdim edildi.

Bodrum'un Çıkarları Her Şeyin Önünde

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlhan Ersan, mevcut Meclis Üyeleri ile çalışmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu söyleyerek,  1 Nisan seçimlerinin ardından oluşacak yeni Meclise şimdiden başarılar dilediğini belirtti. Meclis Üyelerinin tek tek görüş bildirdiği toplantıda her zaman Bodrum'un çıkarları göz önüne alınarak uzlaşıldığına işaret edilirken, Meclis Başkanı İlhan Ersan, 277 kararın oy birliği ile alındığına vurgu yaptı.

BODTO Bodrum'u Bir Araya Topluyor

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da Organ Üyelerine, Komitelere, Meclis Üyelerine, Oda Genel Sekreterine ve personeline çalışmaları için teşekkür ederek şunları kaydetti: “12 Mayıs 2013'te göreve geldik. 4 sene 10 ay önce sen-ben iken sonra BODTO Meclisi olarak biz olduk; çağdaş Bodrum tüccarlarına da bu yakışır. Biz bir ilçe Odası olarak tüm İl Odaları arasında da Akreditasyonda 1. durumdayız. Odamızın kazandığı bu başarılar çalışanlarından yönetimine kadar hepimizin gururu.”.

Yeni hizmet binasının Odanın en büyük başarılar arasında olduğuna da dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı, “2005 yılından beri salonlarımızı tüm Bodrum'un hizmetine sunuyoruz. Yeni binamıza geçmemizle salonlarımız daha da arttı; mesela şuan Odamızda aynı anda 3 toplantı sürüyor. Bodrum'u bu şekilde bir araya topluyoruz, örnek Oda olmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“BODTO üyeleri için bir güçtür.”

Mart ayı faaliyetlerinin de sunulduğu toplantıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ise toplumun farklı kesiminden kişileri bir araya topladıklarının altını çizerek, “Meclis Üyelerimiz çok özenli çalıştı, hatta kendi işlerine ayıramadıkları zamanı Odamıza ayırdı. BODTO üyeleri için bir güçtür ve Meclisimizin yaptığı gibi yeri geldiğinde Ankara'ya giderek onların çıkarları doğrultusunda görüş bildirir. Biz siyaset üstü bir kurumuz ve çağa da ayak uydurarak elektronik Oda haline geldik. Tekrar tüm meclise, komite üyelerine, çalışanlara teşekkür ederim.” dedi.