BODEX FUARINA KATILDIK
29.03.2018 10:38

2018 BODEX-Bodrum 3. Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda İhtisas Fuarı, 28 Mart Çarşamba günü Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezinde düzenlenen tören ile ziyarete açıldı. Açılış törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Meclis Başkanı İlhan Ersan ile BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan tarafından karşılanan protokol üyeleri, bu yıl üçüncü kez BODEX'in açılış kurdelesini kesti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Bodrum Ticaret Odası'nın bölgenin gelişimine katkısı olacak organizasyonlara her zaman destek vereceğine işaret ederek, fuar katılımcılarına başarılar diledi. “Yarımadamızda kongre turizmi için gerekli alt yapı bulunduğu gibi fuar organizasyonları için de etkin mekanlar yer almakta, bu anlamda şanslıyız ve bunu iyi değerlendirmeliyiz.” diyen BODTO Başkanı ulusal ve uluslararası çapta geniş katılımlı etkinliklerin artması ve turizm başta olmak üzere tüm sektörlerin bu konuya sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz fuarı organize eden ve destek olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek fuarın hem katılımcılara hem de Bodrum'a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

BODEX Fuarını organize eden Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan ise, “Bölgede sürdürülebilir fuar ve organizasyonlar gerçekleştiren firmamız, turizm tedarik kapsamında 7-10 Mart tarihlerinde Fethiye'den başladığı fuarlarına; 14-17 Mart Marmaris ve 28-31 Mart arası da Bodrum'da BODEX ile devam ediyor. Yaz sezonu öncesi hazırlık yapan sektör temsilcilerini binlerce marka ile bir araya getiren BODEX Fuarı'nın bölgeye kazandırılmasında emeği geçen Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası başta olmak üzere tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz” dedi

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası'nın destek verdiği BODEX 2018'de 90 firma, 50 stant ile yer alıyor. Turizm-Seyahat, Otel, Restoran, Bar Ekipmanları, Tekstil, Kumaş, Ev Tekstili vb. ürünlerin sergilendiği fuar, dört gün boyunca ziyarete açık olacak.