BODRUM SMMMO’DAN DUYURU
19.03.2018 15:18

“Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'ndan gelen duyuru metni bilgilerinize sunulmuştur.”

Bodrum SMMM odası tarafından düzenlenecek olan “Bilirkişilik Temel Eğitimi” için 2018/1.  dönem başvuru süresi 23 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Eğitim sınıfları 24 kişi olması nedeniyle kontenjan sınırlıdır.

Bu nedenle 2. Sınıf ön başvuruları için 21.03.2018 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar katılımcıların, Bodrum SMMM Odası (0252) 313 61 61 nolu telefondan ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Başvuru detaylarına Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası http://www.bodrumsmmmo.org.tr/ web adresinden ulaşılmaktadır.

Dikkat: Başvuru yaparken 6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu'nun 10. Maddesindeki, Bilirkişilik Yönetmeliği'nin 38. Maddesindeki şartları taşıdığı ve en az 5 yıllık mesleki kıdem kazanmış olduğu, verilen bilgilerin doğru olduğunun beyan ve taahhüt edilmesi gerekmektedir.

Bilirkişilik Temel Eğitimi Katılım Belgesi'nin alınmış olması Bilirkişi Listesine başvuru için aranan şartlardan sadece birini sağlamaktadır. Bilirkişi Listesine kayıt anlamı içermez.