SPOR KULÜP DERNEKLERİNİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
09.03.2018 12:38

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği 09 Mart 2018 Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut S. Kocadon'u ziyaret etti.

Ziyarette Fenerbahçeliler Derneğinden Mert Sayın, Nejat Dolaşık, Cem Yurdakul, Nurettin Kaplan, Filiz Arslantaş, Mustafa Şimşek, Gürkan Topan ve Mesut Durateymur hazır bulundu.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, spor kulüplerinin bu ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “ Bodrum'da spor turizmimiz gelişiyor, sizlerin taraftarı olduğunuz kulüplerimiz ise Bodrum'da kamp yapmaları yönünde çalışmalar yürütmeliyiz. İşbirliği ile Bodrum'daki güneşli gün sayısının fazlalığı ve uygun iklim koşullarımızı fırsata çevirmeliyiz.” diyerek spor turizminin önemine değindi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.