PAYDAŞ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
05.03.2018 16:25

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yöneticileri, Muhasebe Haftası nedeniyle Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası dolayısıyla, Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, Başkan Yardımcısı Gülhan Kuru, Oda Saymanı Ayşe Özcan Sarsılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Elif Kargın ve Oda Sekreteri Alihan Kırlı Oda Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Oda heyetine hem 2 Mart Cuma günü BODTO konferans salonunda gerçekleştirdikleri seminer için hem de bugünkü ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak Muhasebe haftasını kutladı.