SEKTÖRLER ARASI DENGEYE DİKKAT ÇEKİLDİ
27.02.2018 13:52

Gündoğan Eski Belediye Başkanı İbrahim Bilgili Bodrum Ticaret Odası 3 Nolu Komite Başkanı Sefer Işık ve Mehmet Alan ile birlikte 26 Şubat Pazartesi günü Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Dinç ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven'in de yer aldığı ziyarette inşaat ve turizm sektörleri değerlendirildi.

BODTO Başkanı Bodrum'da sektörler arası bir dengenin olması gerektiğinin altını çizerken, 2018 yaz dönemi öncesinde dikkat edilmesi gerekenlere vurgu yaptı ve şunları kaydetti: “Elbette rekabet kaliteyi arttırır ancak şu da bir gerçek ki sektörler arasında karşılıklı bir fayda söz konusu. Örneğin yatçılık sektörü ilk bakışta görülmeyen birçok alt sektörü besler. Bu nedenle hep vurguladığımız gibi Bodrum için el ele verme ve birlik olma zamanıdır.”