TEKNOPARK A.Ş. YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDIK
Değerli Üyelerimiz
15.12.2017 13:53

Muğla Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısı 13 Aralık Çarşamba günü Muğla Valisi Esengül Civelek Başkanlığında Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Serdar Kocadon'un da katılımıyla Milas'ta yapıldı.

Kılıç Holding ev sahipliğinde yapılan toplantıya Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, DOKTOB Başkanı Yücel Okutur, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Kılıç, Mustafa Ercan, Mevlüt Acar, Hamdi Yücel Gürsoy, Mehmet Dişçigil ve Teknopark Genel Müdürü Filiz Öner katıldı.

Toplantıda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş Muğla Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na seçildi.

Görev dağılımlarının belirlendiği toplantı kurul üyelerinin ikili görüşmeleri ile son buldu.