AKYAKA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZİYARETİ
28.11.2017 15:59

Akyaka Eski Belediye Başkanı Ahmet Çalca Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti. Yeni hizmet binası hakkında bilgilerin paylaşıldığı görüşmede Akyaka Eski Belediye Başkanı Oda Yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Yeni hizmet binasının açılış tarihi olan 24 Eylül 2017 tarihinden beri Odaya ziyaretlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini bildiren BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Başta Sayın Valimiz Esengül Civelek olmak üzere bugüne kadar birçok önemli ismi Odamızda konuk ettik. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bugün de Sayın Ahmet Çalca bizleri ziyaret etti. Kendilerine yeni binamızı anlattık ve burada gerçekleştirmeye planladığımız çalışmalardan bahsettik. Projelerimizi ve vizyonumuzu çok beğendiler, kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.