ODAMIZA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
15.11.2017 14:24
14 Kasım Salı günü BESIAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu ve beraberindeki heyet BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ile Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamlarında ziyaret etti.
BESIAD'ın son dönem faaliyetlerini BODTO Başkanlarıyla paylaşan heyet, Odanın yeni hizmet binasına olan beğenilerini dile getirerek iyi dileklerini ilettiler.
Bodrum'daki tüm kurum ve kuruluşların konu Bodrum olduğunda el ele vermesi gerektiğini söyleyen BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Odamız yeni hizmet binası kamu kullanımına açılmış durumdadır ve burası tüm paydaşlarımızın buluşma noktasıdır. Buradaki diğer hedefimiz yeni binamızın Bodrum için güzel fikirlerin çıktığı bir ortam olmasıdır.” dedi. Yeni hizmet binasına geçtiklerinden beri hem Bodrum'daki hem de bölgedeki birçok kamu kurum ve kuruluşunun ve STK'nın kendilerini ziyaret edip iyi dileklerini ilettiğini paylaşan BODTO Başkanı Kocadon, “24 Eylül günü gerçekleşen açılışımızın ardından bizleri ziyaret eden ve güzel dileklerini paylaşan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.