KREDİ GARANTİ FONU BİNAMIZDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI
13.10.2017 11:37

Yokuşbaşı Mah. Kıbrıs Şehitleri Cad. No:19'da hizmet vermekte olan Kredi Garanti Fonu Bodrum Şubesi, Bodrum Ticaret Odası'nın yeni hizmet binasına taşınarak BODTO bünyesinde, Atatürk Bulvarı Bitez Kavşağı-Konacık adresinde çalışmalarına başladı.

Küçük ve orta ölçekli işletmeler için kefalet imkânı sağlayarak onlara destek veren, yatırımların ve işletmelerin finansmanında banka kredisi ile yeni girişimcilerin KOSGEB'den alacakları desteklere teminat sağlayan ayrıca ihracat yada döviz kazandırıcı faaliyeti olan firmaların da doğrudan Eximbank'tan sağlayacağı kredilere kefil olan Kredi Garanti Fonu Bodrum Şubesi, 2012 yılında Bodrum Ticaret Odasının çalışmaları sonucunda Bodrum'a ve tüm Muğla İlimize hizmet vermeye başlamıştı.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “ İşletmelerimizin yatırımları ve iş geliştirmelerinde banka kredisi, KOSGEB ve Eximbank kredilerinde kefalet imkanı sağlayan Kredi Garanti Fonu Odamızın lobi faaliyetleri ile Muğla ilinde ilk olarak ilçemize açıldı. Pek çok sektörde toplam 6.000 İşletmeye kredi kullanımında kefalet faaliyeti yürüten Kredi Garanti Fonu Bodrum Şubemiz artık yeni hizmet binamızda üyelerimize hizmet veriyor. Üyelerimiz kredi garanti fonu kapsamında tüm soru ve başvuru işlemleri için Odamıza gelerek hizmet alabilirler.” diyerek Bodrumlu işletmeleri bu imkandan faydalanmaya davet etti.