BODRUM BİRİÇ KULÜBÜNDEN ODAMIZA ZİYARET
03.10.2017 14:29

Bodrum Briç İhtisas Kulübü Yöneticileri Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti. Bodrum Briç İhtisas Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Eken, Bodrum Briç Festivali Komite Üyesi Emel Eken'nin katıldığı ziyarette 5. Bodrum Briç Festivali ile ilgili program paylaşılarak BODTO'ya kulüp yönetiminin teşekkürleri sunuldu.

Bodrum Briç İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Eken, Bodrum Briç Kulübü hakkında bilgiler vererek,  "Derneğimiz oldukça deneyimli, 23 senedir faaliyet gösteriyoruz, Türkiye'nin her tarafında bilinen bir kulüp haline geldik. Son 5 senedir de briç turnuvaları düzenliyoruz. Turnuvaya Türkiye'nin bütün briç ustalarının yanı sıra çeşitli ülkelerden de sporcular katılıyor. Bu sene Amerika, Bulgaristan, İsrail, Yunanistan ve İtalya'dan sporcular katıldı. Kulübümüze destekleri için Bodrum Ticaret Odamıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Belediyesi, ve Blue Bay Hotel destekleriyle düzenlenen 5. Bodrum Briç Festivali, 28 Eylül – 1 Ekim 2017 tarihleri arasında Yasmin Bodrum Resort Otel'de yapıldı.