T.C. BODRUM TİCARET ODASI ÜYELERİNE DUYURU
07.09.2017 13:47

Oda Meslek Komiteleri ve Meclis seçimlerinde seçme ve seçilme hakkına haiz olabilmek için 5174 sayılı TOBB Kanunu ve Organ Seçimleri hakkında Yönetmelikte belirtilen diğer hükümler yanında vergi mükellefi olma şartı da aranmaktadır.

Vergi mükellefi olmayan Üyelerimizin hem seçme, hem de seçilme listelerinde yer alamayacaklarından, seçim aşamasında herhangi bir yanlışlığa sebebiyet verilmemesi ve Üyelerimizin mağdur olmamaları için, Odamız kayıtlarındaki Vergi Dairesi ve Vergi Numarası bilgilerini kontrol etmeleri önem arz etmektedir.

Üyelerimiz vergi mükellefiyetlerine ilişkin Oda kayıtlarını 12 Eylül 2017 Salı günü mesai bitimine kadar kontrol etmeleri gerekmektedir.

Hatalı veya Vergi Dairesi ve Vergi numarası eksik kayıtların düzeltilmesi için yapılacak başvuruların dilekçe ve vergi levhası fotokopisi (Vergiden muaf olan Üyelerimiz için muafiyet belgesi) ile yapılması gerekmektedir.

Belirtilen süre içinde kayıtlarını düzeltmeyen Üyelerimiz, Oda kayıtlarının doğruluğunu kabul etmiş sayılacaklardır.

Üyelerimize önemle duyurulur.